Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I MALALTS D'ALZHEIMER

Navegació

 
 

Menú principal

RSSNotícies

01/12/2010
Xocolata Artesana per l'Alzhèimer
Xocolata Artesana per l'Alzhèimer

Bernau Herbes treu al mercat una xocolata solidària.

L'empresa de productes alimentaris artesans Bernau Herbes, treu al mercat una nova línia de productes. En aquest cas es tracta de xocolata artesana, que ha elaborat en Sergi Dardé i Campistrou (El Port), selecte restaurant situat a l'avinguda de Catalunya,59 de Cervera.

Aquesta idea neix amb la intenció de col·laborar amb l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzhèimer i altres Malalties Neurodegeneratives Cervera - La Segarra, aportant una part de la venda de cada xocolata a l'Associació.

En aquestes festes nadalenques també col·labora en el projecte l'empresa "Seyart" de Cervera, cedint una joia que serà sortejada entre totes les persones que comprin una d'aquestes xocolates.

El producte es composa de dues rajoles de xocolata, una negra, i l'altre negra amb avellanes amb un 53% de xocolata, sucre i avellana.

Aquest producte es presenta dins d'una capsa dissenyada amb molt de gust per l'Eva Segura Escude, propietaria de Bernau Herbes, al carrer General Güell, 17 de Cervera.

Durant aquests pròxims dies podeu gaudir d'una degustació del producte.

Potser sigui un bon regal per Nadal, per algun aniversari o sant, o per celebrar quelcom especial. Sens dubte és la forma més dolça de dir t'estimo a algú important.

El que si us puc assegurar que aquesta xocolata té un regust molt solidàri.

Us informa Jordi Luque i Montoliu (Voluntari AFA Cervera).